Hírek iskolánk alsó tagozatáról

Január 31-én kiosztottuk a bizonyítványokat, majd szülői értekezleteket tartottunk minden osztályban.

Február 12-én és 13-án került megrendezésre iskolánk egyik legnagyobb és legjobban várt eseménye az alsós farsang. Tavaly a mulatság megrendezést lelkes SZMK-s szülők vették át tőlünk és idén sem lett ez másképp. Az elmúlt év tapasztalatait értékelve, a gyerekek véleményét is kikérve alakítottuk ki a farsang idei programját. Így idén újra kinyitott a szerencseszoba, volt a büfében zöldségsarok, de volt jelmezverseny is, amelyre tetszés szerint be lehetett nevezni.

A jelmezek idén is gyönyörűek, kreatívok, színesek és sokszor viccesek voltak. Nagyon nagy izgalommal készültek a gyerekek a jelmezes felvonulásra. Ennél jobban már csak az eredményhirdetéskor izgultak. Az SZMK jóvoltából mindenki kapott kisebb-nagyobb jutalmat a jelmezéért. A legötletesebb, legszebb, legjobb jelmezek értékesebb jutalomban részesültek. A csoportos jelmezeseket az Etyeki Pizzéria által felajánlott pizzázással lephettük meg, amelynek nagyon örültek a gyerekek. Nagyon köszönjük a Pizzériának ezt a nagyszerű felajánlást!

A jelmezes felvonulás után a szülők idevarázsoltak nekünk egy Szuperhős akadémiát, amely során a gyerekek szuper képességeiket próbálhatták ki, szuper feladatokon keresztül. Aki minden feladatot teljesített, maga is szuperhőssé vált. Minden gyerek lelkesen „hősködött”, majd élményekkel telve tért haza és kezdte tervezgetni, hogy jövőre minek öltözik.Nagyon köszönjük ezeket a délutánokat a szervezőnek és minden közreműködő szülőnek!

Februárban 21-én rendezték meg Bicskén a Zrínyi Ilona Matematika versenyt, amelyre 30,  2-4. osztályos tanulónk nevezett. Mindenki nagyon szépen szerepelt, helyezésekről a következő hónapban tudunk beszámolni.

Február 25-én a két 3. osztály Tatabányán nézhette meg a Gőgös Gúnár Gedeon c. előadást a Lázár Ervin program keretében.

Birkásné Vona Sarolta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .