Információ a tanévkezdésről

Nagy örömünkre szolgál, hogy szeptember 1-jén a hagyományos keretek között kezdhetjük meg a tanévet. A COVID-fertőzés veszélye azonban mégis új körülményeket teremt. Így szeptember 1-jén reggel 8:00 órakor az iskola udvarán tartjuk a tanévnyitó ünnepséget, amelyre ezúttal nem szükséges a fehér ing-fekete alsó, csupán az alkalomhoz illő megjelenésre számítunk.

Az ünnepségre külső meghívottként csupán községünk polgármesterét várjuk, és csak az első osztályosok szülei lehetnek jelen, tőlük a maszk viselését kérjük.

Hagyományaink szerint minden osztályban csak az első három órában terheljük tanítványainkat az első napon: mindhárom óra osztályfőnöki óra lesz. Alsó tagozaton a tanító nénik kérései szerint szíveskedjenek eljárni. Felső tagozaton elegendő az üzenőfüzet és a tolltartó, mint első napi felszerelés. Mindenkitől kérjük, hogy tízórait és a bizonyítványát hozza magával.

11 óra után ebédelhetnek azok, akik az ebédet az óvodában megrendelték. Utána szabadon haza lehet menni, illetve természetesen biztosítjuk a délutáni ügyeletet 16:00 óráig mindazok számára, akik ezt kérik. Ezért kérem, hogy szíveskedjenek az osztályfőnök kollégáim felé jelezni az ügyelet iránti igényt.

Szeptember 2-án, szerdán már az órarend szerint kezdjük meg a munkát. Reményeink szerint addigra a Krétában már Önök az új tanév felületét látják majd az órarenddel együtt.

Szabó Mária, intézményvezető-helyettes

.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .