Tanévnyitó Sulibuli

Idén második alkalommal került megrendezésre az új tanévre való ráhangolódást elősegítő, a szabadidő hasznos eltöltését célzó péntek délutáni, tanévindító összejövetelünk. Az iskolai kezdeményezésre létrejött eseményt felső tagozatos diákjaink és szüleik részére hirdettük meg, amelynek célja a közösségformálás, – építés, az iskolai élet során kialakult kapcsolatok ápolása.
A kellemes hangulatú programon számos tanulónk vett részt, ahol lehetőségük nyílt különböző ügyességi, kreatív, játékos tevékenységeket kipróbálni, és amelyekkel pontokat is gyűjtöttek az osztályközösségeknek meghirdetett versenyhez.
A Tüskés Évi által délelőtt betanított közös tánc előadása nyitotta meg az eseményt. Ezt követően Mónika néni tollaslabdával, Gábor bácsi ping-ponggal, Anikó néni célba dobással, Zsófi néni pedig szivárvány ernyős ügyességi feladattal várta a vállalkozó kedvű gyerekeket. Az iskola épületében berendezésre került egy mozi terem, ahol Szabolcs bácsi pattogatott kukoricával fogadta a filmkedvelőket; Mari néni pedig a szomszédos ,,játék-teremben” felügyelte a társasjátékozni vágyók szabálytartását. Magdi néni segítségével bárki teret engedhetett kreativitásának, gyönyörű színes vászondíszek készültek, amelyek azóta az iskola épületének ékei.
Amíg a diákok átadták magukat a felhőtlen kikapcsolódásnak, Feri bácsi és Erika néni lelkes szülők segítségével elkészítették az üstben főtt, rendkívül ízletes paprikás krumplit, amelynek elfogyasztása méltóképpen zárta a 2019/2020-as tanévnek lendületet adó közös programunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .