TE SZEDD! 2016 AKCIÓ ETYEKEN

Tisztelt Tanulók! Tisztelt Tanári Kar! Tisztelt Szülők!

Örömmel tájékoztatom, hogy a Te Szedd 2016. Akciósorozat keretében 2016.04.23-án kerül megszervezésre az ETYEKI TE SZEDD! 2016 AKCIÓ községünkben.

teszeddTalálkozó reggel kilenckor a CBA mögött, a hivatal előtt. Az akciósorozatban 18 éves kor alatti személyek szülői felügyelet mellett családtagként, valamint pedagógusi felügyelet mellett csoportként csatlakozhatnak. A TeSzedd! csapata 10 év feletti személyek részvételét ajánlja, de szülői döntés alapján, szülői felügyelettel a fiatalabb korosztályt is szívesen fogadjuk.

A gyűjtőzsákokat és kesztyűket az ORSZÁGOS KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS TERMÉSZETVÉDELMI FŐFELÜGYELŐSÉG NEMZETI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI IGAZGATÓSÁGA biztosítja (további információk: http://www.szelektivinfo.hu/besorolatlan/12-kapcsolat [1]).

A gyűjtés során a zsákokba összeszedett szemetet a helyszíneken kisebb halmokba gyűjtjük (innen a falu traktora szállítja be egy ideiglenes tárolási helyre).

Fontos: csak a Te Szedd! logós zsákokat viszik el, ezért már jó előre tudatosítani kell, hogy a másfajta zsákokba gyűjtött szemét elvitele így nem lehetséges.

Helyszínek: javaslatom szerint a következő helyszíneket gyűjtjük le biztosan (családfasor, a tó utáni meredély melletti erdős szakasz, menhely és főút közötti csermelyárok, tó feletti út (szél utca folytatása), papdomb, a pap dombbal szembeni földút az erdő végéig és a Zámori út a körtés végéig, Magyar-kút, az Etyeki patak medre a kúttól).

A helyszínek kitakarítása után vonulásos gyűjtést végzünk a CBA mögötti parkolóig.

Ha marad még energia és/vagy sokan vagyunk, akkor jöhet a pálinkafőzde feletti erdő Bia felé eső vége, a sánc végig, a kőbánya útja végig, szép völgy stúdió felöli bejárata után az erdősáv balról a szépvölgyig.

KÉREK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT, HOGY E-MAILBEN JELEZZE JÖVETELI SZÁNDÉKÁT (HA NEM EGYEDÜL JÖN, AKKOR A LÉTSZÁMOT) A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMRE: PAHI.ATTILA@NAV.GOV.HU

Találkozunk: 2016.04.23-án reggel 9-kor.

Üdvözlettel: Páhi Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .