Iskolai beiratkozás – információ

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!

A 2021/2022-es tanév első osztályos tanulóinak beiratkozása az Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolában az alábbi időpontokban történeik:

  • 2021. április 15-én, csütörtökön 8-19 óra között
  • 2021. április 16-án, pénteken 8-19 óra között.

A beiratkozás történhet:

1. Elektronikus úton az alábbi linken elérhető e-Ügyintézés felületen 2021. április 10 – 16. között:
https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap
A felületen az iskola nevének kiválasztása után a felnyíló ablak kérdéseit értelemszerűen kell kitölteni. További teendő egyelőre nincs. A beiratkozáshoz szükséges iratokat a tanév első napján kell majd bemutatni.

2. Személyesen az iskola titkárságán előzetesen egyeztetett időpontban. Időpontot az iskola e-mail címére írt levélben (isketyek@gmail.com), vagy telefonon 2021. április 8-tól a 22/597-040-es telefonszámon munkanapokon 8:00 – 14:00 óra között. Ebben az esetben az egyeztett időpontban a járványügyi szabályok betartásával, vagyis
a bejáratnál történő kézfertőtlenítés után, valamint orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező. A beiratkozáshoz az alábbi dokumentumokra lesz szükség:

  • lakcím kártya
  • a gyermek személyi igazolványa, ennek hiányában a születési anyakönyvi kivonata
  • a gyermek TAJ-kártyája
  • a törvényes képviseletet igazoló dokumnetum
  • a gyermek oktatási azonosító száma
  • NEK azonosító adatlap

A beiratkozás során nyilatkozni kell majd, hogy a gyermek etika, vagy hit- és erkölcstan oktatásban vesz majd részt. Nyilatkozni kell továbbá, hogy a német nemzetiségi nyelvoktatás tanterve szerinti vagy a sakk és logika tantárggyal
kiegészített általános tanterv szerinti nevelés-oktatásba kívánja gyermekét beiskolázni. Amennyiben gyermekét más iskolába szeretné beíratni, kérem, ezt e-mail-ben jelezze az isketyek@gmail.com címen.

Szeretettel várjuk leendő első osztályos tanulóinkat!

Bacsa-Halász Renáta és Pető Alíz tanítók, valamint iskolánk valamennyi pedagógusa és dolgozója nevében:

Nyeste Ferenc László
intézményvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .