Karácsony az iskolában

KARÁCSONY

Iskolánk egynagy, közös ünnepséggel várta a karácsonyt. December 21-én, a téli szünet előtti utolsó tanítási napon meggyújtottuk az adventi koszorúnkon a negyedik gyertyát. Ezt a pillanatot az első osztályosok kedves műsora és a nemzetiségi nyelvet tanuló diákok karácsonyi éneke tette még meghittebbé, hangulatosabbá.

Minden osztály karácsonyi műsorral készült a közös ünnepünkre, amit a szépen feldíszitett tornatermünkben tartottunk. Énekeket, verseket, táncokat, színdarabokat adtak elő az osztályok, amit óriási tapssal, lelkesedéssel fogadott a diákközönség.

Best Wordpress Gallery Plugin

A színvonalas produkciók után az ajándékozás következett. Minden osztály részesült az ajándékokból, amit az Etyeki Amatőr Röplabdacsapatnak köszönhetünk. Ez úton is köszönjük, hogy még szebbé, tartalmasabbá tették a karácsonyunkat.

Köszönjük a szülőknek, hogy sok finomsággal hozzájárultak az osztálykarácsonyi programokhoz.

Köszönjük a település azon lakóinak a kedvességét, felajánlását, akik egy-egy tanuló karácsonyát tették gazdagabbá ajándékaikkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .